Accident pe Bulevardul Republicii din Reșița in fața blocului 5 VIDEO

Se pare că ,,polul accidentelor” de pe Bulevardul Republicii s-a mutat de la trecerea de pietoni de la blocul 7, la trecerea de pietoni de la blocul 5. Ultimul eveniment rutier a avut loc în ajunul Crăciunului când un autoturism SUV cu numere de Brașov a lovit pe trecerea de pietoni o pereche de bătrâni care traversa strada regulamentar.

Până aseară a fost liniște, când din nefericire, a avut loc un nou accident rutier, tot pe trecerea de pietoni de la blocul 5. De această dată, din fericire, s-au tamponat spate – față două autoturisme care circulau în același sens. Mai exact, autoturismul care se afla în față, în scop preventiv, a încetinit înaintea trecerii de pietoni, moment în care a fost lovit din spate de un alt autoturism care nu a păstrat o distanță regulamentară.

În urma impactului ambele autoturisme au suferit avarii. O pasageră ce se afla în autoturismul din față, a primit îngrijiri medicale ușoare în mașina ambulanței sosită la locul accidentului. Circulația a fost îngreunată aproximativ o jumătate de oră. Niciunul dintre șoferi nu a consumat alcool.

Comentarii

comentarii

2 thoughts on “Accident pe Bulevardul Republicii din Reșița in fața blocului 5 VIDEO

  1. Trebuie sa-mi pun si eu un dispozitiv de remorcare. E minunat in conditiile astea.

Comments are closed.