Accident pe DN 6 cu victima încarcerată și coadă de mașini de km VIDEO

Accident rutier s-a petrecut în jurul orei 12 pe DN 6 – la ieșire din localitatea Armeniș, către Teregova. În accident sunt implicate un autotren și un autoturism. La locul accidentului au Intervinit Detașamentul de Pompieri Caransebeș cu o autospecială de descarcerare, un vehicul ASAS și o ambulanță SMURD.


La intervenție s-a deplasează și elicopterul de la baza SMURD Caransebeș și un echipaj SAJ. Echipajele ajunse la fața locului au găsit două victime dintre care una încarcerată, fiind conștientă.
Victima încarcerată, de sex masculin, a fost extrasă, evaluată la fața locului și este transportat la spital de către echipajul SAJ. Cea de-a doua victimă, sex feminin, a fost preluată de către elicopterul SMURD. Ambele victime sunt transportare la CPU Caransebes.

Accidentul s-a petrecut pe fondul nerespectării limitei de viteza si neadaptării condusului la conditiile carosabilului ud. Circulația a fost oprită pe ambelel sensuri pe un drum f aglomerat tot timpul – coloana de autovehicule intinzandu-se pe câțiva km pe ambele sensuri de mers.

Comentarii

comentarii