Accident pe trecerea de pietoni în noaptea de Înviere la Resita VIDEO

Mai mulţi tineri, de fapt copii cu vârste cuprinse între 10 şi 16-17 ani, care se hârjoneau și umblau de capul lor pe stradă noaptea în jurul orei 1, au ajuns la trecerea de pietoni ,,de la oglinzi” de pe B-dul republicii. Ei au trecut de pe o parte a străzii, pe cealaltă, prin locul marcat corespunzător, dar se pare că fără să se asigure corespunzător și în fugă.
Ghinionul a făcut ca una dintre fete să fie atinsă uşor la un picior, de către un autoturism ce rula dinspre Intim spre Victoria. Șoferul a oprit imediat mașina, dar fata o luase la fugă după restul trupei. Șoferul a vrut să o ducă pe fată la UPU, aceasta susținea că nu are nevoie de nimic și că nu o doare nimic și că nu vrea la spital.

Numai că, de aici, lucrurile s-au precipitat și au luat o cu totul alta turnură. Mai mulți martori spun că unul dintre tineri, se pare că cel mai mare dintre ei – prietenul fetei, în vârstă de aproximativ 16- 17 ani, i-ar fi cerut tinerei să se vaite și să spună că o doare rău piciorul. Văzând ce întorsătură a luat problema, șoferul a sunat la 112 iar la fața locului a sosit un echipaj al ambulanței și polițiștii ,,de la rutieră”.

Văzând salvarea, tânăra s-a cam codit să meargă la spital, dar ,,împinsă de la spate” de prietenul ei, a urcat singură în mașina salvării. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Polițiștii au demarat o anchetă pentru a se stabili exact ce s-a întâmplat acolo și cine este vinovat de eveniment.

Comentarii

comentarii

One thought on “Accident pe trecerea de pietoni în noaptea de Înviere la Resita VIDEO

  • 1 mai 2016 la 9:30
    Permalink

    Tot timpul șoferii sunt vinovați.Educatia Rutiera pt pietoni nu exista.in majoritatea cazurilor pietonul sta pe trotuar (codul rutier spune ca acorzi prioritate pietonului cand acesta sa angajat in traversare adică pune piciorul pe trecere) te apropii la 1metru de trecere Si pietonul hop pune piciorul pe trecere.Atunci cine este vinovat?Cei de la Rutiera au auzit de spațiul de frânare?La 30 km/h studiul de expertiza spune ca spațiul de frânare este de circa 8-9metri.atinci ca in Germania si alte state pietonii au fost educați sa respecte acea linie trasata(la noi lipsește)la 8 metri.Cand un autovehicul depășește acea linie pietonul nu mai trece.De fapt educatia Rutiera se face si la trecerile de pietoni nu in MCV la filmat ci pietonii trebuie învătați sa respecte codul rutier…Pietonii vor trece in grup in pas vioi…nu ca oile așa cum se întâmpla la Victoria-Dacia si cei de la Rutiera ridica zilnic zeci de permise.

Comentariile sunt închise.