Accident pe trecerea de pietoni la blocul 7 la Reşita VIDEO

Accident pe trecerea de pietoni la blocul 7 de pe B-dul Republicii din Reşita. Locul este renumit deja  la Resita din cauza numarului mare de accidente ce se petrec aici. Si cu toate acestea, administratia locala nu face nimic pentru a remedia aceasta problema. Niste  bumpere mai inalte, ar rezolva problema. Un tânăr de 24 de ani, a fost lovit în plin de o maşină.  S-a intamplat pe trecerea de pietoni. Autorul este un şofer bolnav de cancer. Lumea spune că bietul om venea de la chemio terapie. Accidentul a avut loc în jurul orei 14 la Reşita. Locul respectiv este renumit deja din cauza numărului mare de accidente ce au avut loc pe această trecere de pietoni.

Martorii spun că şoferul nu a realizat ce a făcut şi a oprit abia la strigătele oamenilor, undeva la vreo 100 m de locul accidentului. Omul spune că nu a văzut pietonii, nu a auzit nimic. El este din Naidas şi venise la Reşita pentru unele probleme medicale. Are carnet de peste 35 de ani şi nu a avut nici un eveniment rutier până acum. Testarea cu aparatul etilotest a arătat că bărbatul nu a consumat alcool. Informațiile sunt preliminare și sunt obținute pe surse și pot suferi modificări.

UPDATE Comunicat oficial IPJ

„Astăzi, pe B-dl Republicii din Municipiul Reșița a avut loc un eveniment rutier soldat cu o victimă în următoarele împrejurări:  un conducător auto în vârstă de 53 de ani din Naidăș, în timp ce se deplasa dinspre Victoria spre Intim nu a acordat prioritate unui pieton, în vârstă de 24 de ani din Oravița, angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, semnalizată corespunzător, pe care l-a acroșat, rezultând vătămarea corporală a acestuia. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”,  a declarat Alina Boeru, purtăor de cuvânt IPJ Caraș-Severin.
Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgențe din Reșița unde s-a stabilit că nu avea traumatisme craniene și că prezenta „o  plaga superficială hemitorace stâng”, acesta este stabil și i se administrează îngrijirile și tratamentul specific, a transmis purtătorul de cuvânt al SJU Reșița, Roxana Bălan.

Comentarii

comentarii

One thought on “Accident pe trecerea de pietoni la blocul 7 la Reşita VIDEO

  • 14 august 2019 la 13:43
    Permalink

    Intradevar administratia si nici politia nu face absolut nimic legat de siguranta trecatorilor. Acest fapt este valabil si in acest loc unde s-a intamplat accidentul, dar in special si pe portiunea din Triaj unde se intampla multe astfel de evenimente. Nu exista bordura, nici vreo avertizare, NIMIC. Ne ocupam de infrumusetare si cam atat. Adormitilor mai treziti-va odata!

Comentariile sunt închise.