Accident rutier pe DJ 581 la ieșirea din Reșita spre Lupac VIDEO

Accident rutier pe DJ 581 la ieșirea din Reșita spre Lupac. Două autoturisme au fost implicate astăzi într-un accident de circulație. Acesta a avut loc pe DJ581 Reșița – Pravișa, la ieșirea din oraș spre Lupac, după intersecția de la stemă. În urma accidentului, au rezultat 3 victime, dintre care una, a rămas încarcerată.


La locul accidentului a intervenit Detașamentul de Pompieri Reșița cu o autospecială cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și o autospecială de primă intervenție și comandă. Lor li s-au alăturat un echipaj de la SAJ și unul de la IPJ.


Victima încarcerată a fost extrasă din autoturism, cu fractură de membru inferior și predată echipajului SAJ, in vederea transportării acesteia la spital. Celelalte două victime au fost rănite ușor și nu au avut nevoie de transport la spital, primind îngrijiri la fața locului.

Se pare că accidentul s-a produs – ori din cauza unei depășiri neregulamentare pe linie continuă și pătrundere pe contrasens de către autoturismul ce rula dinspre Lupac, ori pierderea controlului asupra volanului.

Comentarii

comentarii

One thought on “Accident rutier pe DJ 581 la ieșirea din Reșita spre Lupac VIDEO

Comentariile sunt închise.