Accident sau sinucidere? Doi barbati tineri, morti la Resita EXCLUSIV VIDEO

Doi bărbaţi au murit intoxicaţi cu gaz la Reşita. Tragedie aseară la Reşita. Două persoane, doi bărbați în vârstă de 31 și 44 de ani, rude- au fost găsiți morți într-o garsonieră de pe Aleea Tineretului, în blocul 3.

Nenorocirea a fost anunţată printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112. O altă rudă intrase la bănuieli după mai multe apeluri făcute la telefoanele celor doi și la care nu a răspuns nimeni. Omul s-a dus la ușa celor doi și simțind miros de gaz metan din interior, cu ajutorul vecinilor a spart ușa.

La fața locului a sosit un echipaj de ambulanță. Medicul și personalul medical intrați în casă după ce garsoniera a fost bine aerisită, nu au mai putut decât să constate decesul celor doi bărbați. Aceștia muriseră cu câteva ore înainte, probabil în urma intoxicației cu un gaz, posibil metan, dar este în discuție și monoxidul de carbon. Unul dintre ochiurile aragazului era deschis, şi emana gaz metan, dar fără flacără.

Cele două persoane au fost găsite moarte, pe o canapea, probabil uitându-se la televizor. Cei doi bărbați sunt rude. Cadavrele celor două persoane au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor care au condus la decesul acestora.

Polițiștii au întocmit în acest caz acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.

Pe surse și de la rudele celor doi, am aflat că bărbatul mai tânăr este în divorț de soție. Aceasta ar fi stabilită într-un sat împreună cu fetița lor. Bărbatul ar fi fost să vadă faţa, ar fi avut discuții cu soția care a refuzat împăcarea și a venit foarte supărat la Reșița, la cumnatul său. Cei doi au fost găsiți unul lângă altul pe o canapea. Probabil că se uitau la televizor. Legat de ochiul de aragaz deschis, exista două ipoteze: ori a fost lăsat deschis, și flacăra a consumat oxigenul din garsonieră după care s-a stins, ori gazul a fost lăsat deschis intenționat, fără flacără.

Acestea sunt doar ipoteze sau păreri de oameni la mare necaz. Polițiștii criminaliști își vor face meseria și vor stabili adevărul.

Comentarii

comentarii