Accident spectaculos pe DN 58 la Voislova cu șofer norocos care a avut zile VIDEO

Accident spectaculos pe DN 58 cu șofer norocos. Așa ar putea spune un bărbat de aproximativ 50 de ani din Hațeg. Acesta a fost protagonistul unui accident, cel puțin spectaculos.

 

Un autoturism a ajuns de pe carosbil, intr-un lan de porumb de pe marginea Drumului Național 58 în apropiere de Voislova. Mai exact, autoturismul a aterizat undeva la vreo 10-15 metri de drum. Și asta după ce s-a cam rostogolit și dat peste cap de vreo câteva ori.

Din fericire, în autoturism se afla doar șoferul care, cu toate că a făcut involuntar o serie de cascadorii, a scăpat ca prin minune doar cu o spaimă zdravănă, ceva cucuie și julituri. Omul a încercat să evite un autotir ce venea dinspre Oţelu Roșu. Mastodontul venea haotic pe șosea, în mare viteză, iar șoferul a ales ultima soluţie – ieșirea în decor. Şoferul autotirului nici măcar nu a oprit să vadă ce s-a întâmplat.

Accident spectaculos pe DN 58 cu șofer norocos. Cât despre autoturism, se pare că tinichigii vor avea ceva de lucru pe la caroserie iar mecanicii pe la direcție și alte sisteme al mașinii.

Comentarii

comentarii