Accidente de tot felul pe drumurile judetului

La data de 15 februarie a.c., în jurul orei 17.25, pe strada Republicii din Bocșa a avut loc un accident rutier.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului iar în urma cercetărilor efectuate au stabilit că un cetățean sârb în vârstă de 47 de ani a condus un ansamblu de vehicule din direcția Reșița spre Timișoara. Pe strada Republicii din Bocșa, în zona pasajului ce traversează râul Moravița, a acroșat un pieton ce traversa neregulamentar strada.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a pietonului în vârstă de 60 de ani, din Bocșa, care a fost transportat la spitalul Reșița pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

~
La data de 15 februarie a.c., în jurul orei 18.40, pe D.N.6, în afara localității Teregova, a avut loc un accident rutier.

În urma cercetărilor efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit că un bărbat de 40 de ani, din Teregova, a condus un autoturism din direcția Orșova înspre Caransebeș. Aflat sub influența alcoolului și pe fondul neatenției la volan, bărbatul a intrat în coliziune față-spate cu un atelaj hipo ce transporta fân.

În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului atelajului în vârstă de 19 ani, din Teregova, acesta fiind transportat la spitalul din Caransebeș pentru îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,29 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spitalul din Caransebeș unde a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge necesare în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
~
La data de 15 februarie a.c., în jurul orei 23.00, un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Reșița, a condus un autoturism pe D.N.58 B iar la km 4+700m, într-o curbă la stânga, acesta a pierdut controlul autoturismului si a părăsit carosabilul prin partea dreaptă a direcției de mers, intrând într-un șanț.
Polițiștii ajunși la fața locului l-au testat pe bărbat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal.

~
La data de 15 februarie a.c., în jurul orei 20.50, polițiștii din Băile Herculane au fost sesizați despre un accident rutier ce a avut loc pe D.N.6, în afara localității Plugova.

Polițiștii au efectuat cercetarea la fața locului, stabilind că un cetățean turc în vârstă de 30 de ani a condus un ansamblu de vehicule din direcția Orșova spre Caransebeș. Ajuns la km 392+300m, într-o curbă la stânga, bărbatul a părăsit partea carosabilă prin partea dreaptă a sensului de mers, răsturnându-se într-un șanț.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a șoferului, acesta fiind transportat la spitalul din Drobeta Turnu Severin pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii din Mehedinți l-au testat pe bărbat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Comentarii

comentarii