Accidente, incidente și bețivani la volan pe drumurile publice din Caras Severin

Un mic rezumat al câtorve activități rutiere desfășurate de polițiștii cărășeni în weekendul care tocmai a trecut.

1. În data de 31.01.2016, ora 17.00, în timp ce S.B. de 25 ani, conducea un autoturism, pe DN 6, centura ocolitoare a municipiului Caransebeş, se angajează în depăşirea unui alt autoturism, condus de P.G.C. care a semnalizat şi a efectuat virajul la stânga către un drum lateral, intrând în coliziune cu acesta. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului P.G.C. şi a minorului P.G.D., pasager pe locul din spate, care au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă Caransebeş pentru îngrijiri medicale.
Cercetările continuă faţă de S.B. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

2. În data de 31.01.2016, ora 19.28, în timp ce conducătorul auto D.Z. din Serbia, conducea un autotractor cu o semiremorcă, pe DN 6, centura ocolitoare a municipiului Caransebeş, din direcţia Lugoj spre Orşova, se opreşte pe banda de mers cu intenţia de a începe manevra de mers înapoi, întrucât vroia să coboare de pe Centură pentru a intra în municipiul. În momentul manevrei semiremorca pătrunde pe contrasens cu partea stângă şi intră în coliziune cu un autoturism, condus de P.A.V., care circula din sens opus. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a lui P.A.V. care a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Caransebeş.
Cercetările continuă faţă de D.Z. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

3. În data de 31.01.2016, ora 20.08, în timp ce B.R.I. conducea o autoutilitară pe str. Grădişte din Reşiţa, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, pierde controlul asupra direcţiei de deplasare şi intră în coliziune cu două autoturisme conduse de G.L.A. şi N.D.A. În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului autoutilitarei rezultatul a fost pozitiv.
Cercetările continuă faţă de B.R.I. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului.

4. În data de 31.01.2016, ora 19.00, lucrători din cadrul Secţiei 1 de Poliţie Rurală Reşiţa, au oprit pentru control pe DN 58 A, pe raza localităţii Ezeriş, un autoturism, condus de M.T.I. de 39 ani, din localitate. Cu ocazia controlului documentelor, s-a constat faptul că autorizaţia de circulaţie provizorie este expirată din data de 20.01.2016.
Cercetările continuă faţă de M.T.I. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul neînmatriculat pe drumurile publice.

5. În data de 31.01.2016, ora 00.30, în loc. Ciclova Montană, a fost depistat în trafic un autoturism condus de S.B.S. de 24 ani, din mun. Reşiţa. Cu ocazia testării alcooltest a conducătorul auto, rezultatul a fost pozitiv, fapt pentru care acesta a fost condus la Spitalul Orăşenesc Oraviţa unde i-au fost prelevate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Cercetările continuă faţă de S.B.S., sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului.

Comentarii

comentarii