Accidente la intrările în Reșița – Șoferii sunt sfătuiți să circule cu atenție VIDEO EXCLUSIV

Iarna și-a intrat deja în drepturi în Banatul de munte . În mai multe zone din Caraș Severin deja se circulă greu, iar drumarii au ieșit la curățat carosabilul. În zonele de pe dealurile din jurul Reșiței, stratul de zăpadă s-a depus consistent.

Fiindcă nu au respectat viteza și nu au adaptat-o la condițiile de carosabil ud sau alunecos, cu porțiuni de polei, în jurul Reșiței au avut loc mai multe accidente. Pe DN58 Reșița – Caransebeș, la o curbă, un autoturism a derapat și a intrat pe contrasens unde a lovit un alt autoturism care circula din sens opus. Nu au fost personae rănite, doar pagube materiale.

Pe DN57 Reșița – Anina, o șoferiță care avea în mașină 3 copii în autoturism și care rula spre Anina, din cauza vitezei a derapat pe carosabilul alunecos, mașina s-a răsucit pe asfalt și s-a oprit în parapetul de pe marginea drumului. Unul dintre copii a fost rănit ușor la un picior și a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale.

Nici unul dintre șoferii implicate în accidente nu a consumat alcool. Șoferii sunt sfătuiți să circule cu atenție pe porțiuni mari de drum datorită zăpezii de pe carosabil.

Comentarii

comentarii

2 thoughts on “Accidente la intrările în Reșița – Șoferii sunt sfătuiți să circule cu atenție VIDEO EXCLUSIV

  1. Dar de ce trebuie sfatuiti sa circule cu atentie … pe ei nu-i duce capul ???
    Apropo … de data asta nu mai puteti da vina pe „drumari” … se vede de la o posta ca drumul este curatat „la negru”. Deci … daca si in conditiile astea se produc astfel de incidente … inseamna ca scoala de soferi rumaneasca este o prostie.

Comments are closed.