Accidente, multe accidente pe drumurile din Caras Severin

60448379Accident pe raza localităţii Vama Marga

În dimineaţa zilei de 6 august 2014, poliţişti rutieri au intervenit la un accident produs pe raza localităţii Vama Marga în urma căruia trei persoane au fost rănite uşor.
Din primele cercetări s-a constatat că în timp ce Z.I., în vârstă de 40 ani, conducea un autoturism din direcţia Caransebeş spre Haţeg, nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă şi a intrat în coliziune cu un copac din afara părţii carosabile.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a pasagerilor Z.C., de 15 ani, B.C., de 60 ani şi Z.I., de 40 ani, toţii fiind transportaţi iniţial la Spitalul Oţelu Roşu şi ulterior la Caransebeş pentru îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
·

Fără permise pe drumurile publice

În cadrul unei acţiuni pe linia circulaţiei rutiere desfăşurată în cursul nopţii de 6/7 august a.c., pe strada Pecinişca din Băile Herculane poliţiştii au oprit pentru control un autoturism.
Din verificările efectuate a rezultat că autoturismul a fost condus de către C.E., în vârstă de 20 ani, care iniţial s-a identificat cu datele personale ale altui bărbat întrucât nu posedă permis de conducere. Pentru aceeaşi faptă este cercetat şi un minor în vârstă de 15 ani care a fost depistat la volanul unei autoutilitare pe raza localităţii Forotic.
În seara zilei de 6 august a.c., pe strada Grădiştei din Reşiţa a fost oprit pentru control un moped. In urma controlului s-a constatat că vehiculul nu este înmatriculat şi a fost condus de N.M., în vârstă de 21 fără a poseda permis de conducere.
În prezent se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat.
·
Rănit uşor în accident

În seara zilei de 6 august a.c., poliţiştii au intervenit la un accident produs pe DN 6 la intrare în localitatea Slatina Timiş.
Din cercetările efectuate de echipa deplasată la faţa locului s-a constatat că în timp ce W.H., în vârstă de 43 ani conducea un autoturismdin direcţia Orşova spre Caransebeş, la intersecţia DN 6 cu DJ 608 nu a acordat prioritate unui alt autovehicul ce venea din sens opus şi a intrat în coliziune cu acesta.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a pasagerului W.S. de 20 ani, pasager în autoturismul condus de W.H., care a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Caransebeş pentru îngrijiri medicale.
Ambii conducători au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
În cauză se continuă cercetările pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

Comentarii

comentarii