De pe agenda polițiștilor cărășeni: accidente și beat la volan și fără permis

Răniţi în accident

În după-amiaza zilei de 16 mai a.c., poliţiştii rutieri au intervenit la un accident produs pe DN 6, în afara localităţii Teregova, în urma căruia două persoane au fost rănite.
Din cercetările efectuate de echipajul sosit la faţa locului s-a constatat că în timp ce A.S., în vârstă de 54 de ani, conducea un autoturism din direcţia Orşova spre Caransebeş, din cauza neatenţiei la volan a pierdut controlul autovehiculului şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a şoferului şi a unei pasagere tot în vârstă de 54 de ani. Victimelor le-au fost acordate îngrijiri medicale la Spitalul Municipal de Urgenţă Caransebeş.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
În cauză se continuă cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
·

Accident cu avarii şi dosar penal

În după-amiaza zilei de 17 mai a.c., poliţiştii rutieri au intervenit la un accident produs pe DJ 698 între localităţile Caransebeş şi Zerveşti soldat cu avarierea unui autoturism şi a unui moped.
Din cercetările efectuate la faţa locului s-a constatat că în timp ce B.N., în vârstă de 33 de ani fără a poseda permis, conducea un moped, la efectuarea manevrei de întoarcere nu s-a asigurat corespunzător şi a intrat în coliziune cu un autovehicul condus regulamentar de o femeie în vârstă de 31 de ani.
În urma impactului a rezultat doar avarierea celor două autovehicule.
La testarea bărbatului cu aparatul alcooltest rezultatul a fost pozitiv. Acestaa fost condus la Spitalul Municipal Caransebeş în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei, însă a refuzat.
Cercetările continuă într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi refuzul de a se supune prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
·
Fără permis

În cadrul unei acţiuni desfăşurate în cursul zilei de 17.05.2015, poliţiştii rutieri au oprit pentru control un autoturism înmatriculat în străinătate pe strada Timişoarei din municipiul Reşiţa.
Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că vehiculul a fost condus de către U.I., în vârstă de 45 de ani, fără a poseda permis.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu are permis de conducere.

Comentarii

comentarii