Act artistic unic in Romania – Opera si opereta în cariera…de piatra din Bocșa

Când spui operă și operetă, sau concert simfonic, gândul zboară automat spre săli fastuoase de spectacole sau cine știe ce locații selecte. Dar când acordurile muzicii lui Bethoven, Vivaldi, familiei Strauss sau ale altor clasici răsună într-o carieră de piatră, lucrurile se schimbă.

Orașul Bocșa a fost binecuvântat de Dumnezeu cu locuri mirifice, pe care bocșeni le prețuiesc, dar acum, a venit timpul să le are și altora pentru a se bucura de ele. Tocmai de aceea, bocșenii au venit cu un spectacol unicat și în premieră în România:

„Operă și operetă în carieră…de piatră” este un eveniment unic în arealul românesc, creat de Primăria orașului Bocșa si mai mulți sponsori pentru a oferi ceea ce are natura și omul mai bun.

22 iunie 2024, de la ora 20,00 vă invităm cu drag să fim împreună la un eveniment unic în arealul românesc…CONCERTUL DE MUZICĂ VIENEZĂ ÎN CARIERA DE PIATRĂ din Bocșa, cartierul Bocșa Montană, unde ne vor fi alături artiști ai Operei Naționale Române din Timișoara!

Surpriza de anul acesta va fi un spectacol de lasere, cel care va întregi regalul de muzică vieneză și dans!
Așadar, veniți cu mic cu mare, la a noastră sărbătoare!!! Sărbătoarea muzicii vieneze, dar și a celor care iubesc asemenea evenimente!!!
Cum suntem doar cu 2 zile înaintea Sânzienelor, recomandăm celor care doresc și pot, să vină îmbrăcați în…ie.
Cariera de piatră este amplasată la marginea orașului din cartierul Bocșa Montană. În anul 1931, orășelul Bocșa Montană de la acea vreme, a fost declarat stațiune climaterică prin decret regal datorită aerului deosebit de ozonat.

Comentarii

comentarii