Acțiune caritabilă la Grădinița Floarea Soarelui din Reșița – „Sprijin pentru Vlăduț-Andrei” VIDEO

Centrul de Resurse pentru Educație și Dezvoltare Grădinița cu Program Prelungit „Floarea-Soarelui ” Reșița împreună cu partenerii: Grădinița cu Program Prelungit „Riki-Priki”, Grădinița cu Program Prelungit „Dumbrava Minunată ”, Grădinița cu Program Prelungit „Semenic ”, Grădinița cu Program Prelungit „Palatul Fermecat” și sprijiniți de Organizația „Salvați Copiii” -filiala Caraș-Severin, și-au deschis porțile și sufletele pentru un băiețel din comunitate în cadrul proiectului „Sprijin pentru Vlăduț-Andrei”.

Centrul de Resurse pentru Educație și Dezvoltare, de foarte mulți ani împărtășește bucuria de a fi alături unor familii care se află în dificultate. Cadrele didactice din învățământul preșcolar s-au unit pentru Vlăduț, un băiețel de doar câteva luni, care s-a născut cu o malformație la inimă și care are nevoie de mai multe operații pentru o șansă la viață. Împreună cu preșcolarii, elevii, părinții și comunitatea au întins o mână de ajutor familiei prin organizarea unei expoziții cu vânzare de podoabe și ornamente specifice sărbătorilor de iarnă, create cu suflet de cadrele didactice partenere.

Cu fiecare acțiune, de-a lungul timpului, am reușit să sprijinim pe cei care au avut nevoie de noi și am încercat să aducem o schimbare socială în rândul tinerilor pentru a-i încuraja să se alăture inițiativelor de acest fel.

Comentarii

comentarii