ACȚIUNE COMUNĂ A POLIȚIȘTILOR DIN C-S si Tm pe D.N. 6 – 85 DE SANCTIUNI IN 4 ORE

În data de 11 august 2018, a fost organizată o acțiune comună a Serviciilor Rutiere din județele Caraș-Severin și Timiș pentru combaterea excesului de viteză pe D.N. 6.

În data de 11 august 2018, în intervalul orar 15.00-19.00, polițiștii rutieri din județele Caraș-Severin și Timiș au desfășurat activități, în cadrul unei acțiuni comune, în scopul prevenirii accidentelor rutiere cauzate de viteza excesivă și impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare pe D.N. 6, pe tronsonul de drum cuprins între Băile Herculane și Cenad.

Astfel, în urma activităților desfășurate, în județul Caraș-Severin polițiștii au aplicat 85 de sancțiuni contravenționale în valoare de 24.650 lei, dintre care 60 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite sectoare de drum.

Ca măsură tehnico-administrativă, în județul nostru a fost reținut în vederea suspendării un permis de conducere pentru viteză excesivă.

Astfel de acțiuni vor fi desfășurate și în perioada următoare, atât pentru combaterea excesului de viteză pe diferite tronsoane de drum, cât și pentru prevenirea accidentelor rutiere cauzate de alți factori (depășirea neregulamentară, conducerea sub influența băuturilor alcoolice etc.).

Polițiștii rutieri vă urează drum bun!

Comentarii

comentarii