Acţiune de prevenire a traficului de persoane la Liceul Tehnologic “Mihai Novac” Oraviţa

Pol fr trafic pers (8)Poliţiştii de frontieră din cadrul STPF Caraş-Severin au desfăşurat o acţiune de prevenire a traficului de persoane la Liceul Tehnologic “Mihai Novac” Oraviţa în cadrul unor proiecte educaţionale şi de informare.
În baza unui protocol de colaborare încheiat între Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Caraş-Severin şi Liceul Tehnologic “Mihai Novac” Oraviţa, poliţiştii de frontieră au fost invitaţi pentru a prezenta o temă specifică infracţionalităţii din zona de competenţă, mai exact traficul de persoane.
Obiectivul real al parteneriatului îl constituie cooperarea nemijlocită în vederea unor acţiuni de prevenire a traficului de persoane în rândul elevilor de clasa a IX-a. Prin derularea acestui eveniment se doreşte realizarea unui parteneriat educaţional real şi operaţional, în scopul creşterii eficienţei în sistemul public de educaţie.
Pentru desfăşurarea activităţilor prevăzute în cadrul acţiunii au fost prezentate mai multe spoturi video şi materiale de informare a grupului ţintă care au provocat interesul elevilor, la final fiind dezbateri pe subiectul traficului de persoane.

Purtător de cuvânt,
Agent de poliţie Echert Ermina.

Comentarii

comentarii