ACȚIUNI PENTRU SIGURANȚA CETĂȚENILOR – 150 DE SANCTIUNI APLICATE

În urma unei acțiuni care a avut ca scop creșterea gradului de siguranță publică, polițiștii cărășeni au aplicat 150 de sancțiuni contravenționale și au constatat două infracțiuni de contrabandă cu țigări. De asemenea, au fost retrase 10 certificate de înmatriculare și un permis de conducere.

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraș-Severin au desfăşurat o acțiune în sistem integrat pe raza municipiului Reșița și în orașul Bocșa, pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică, prevenirea și combaterea faptelor ilegale precum și a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.
La acțiune au participat polițiști din structurile de ordine publică, poliție rutieră, investigare a criminalității economice, precum și investigații criminale.

Cu această ocazie, poliţiştii au legitimat 385 de persoane și au aplicat 150 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 138 pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002 Rep. privind circulaţia pe drumurile publice și două la Legea 12/1990 pentru nerespectarea normelor privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite.

Pentru defecțiuni tehnice sau dotări suplimentare au fost reținute 10 certificate de înmatriculare iar pentru neregulile depistate în trafic a fost reținut un permis de conducere.

Tot în cadrul acțiunii, polițiștii au constatat două infracțiuni de contrabandă și au confiscat 175 de pachete de țigări netimbrate.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin vor continua activitățile specifice pentru ca toți cetățenii județului să fie în siguranță.

Comentarii

comentarii