Politie

ACȚIUNI RUTIERE ÎN WEEKEND – AMENZI SI PERMISE RETINUTE

În zilele de weekend, poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ, în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, aplicând peste 200 de sancțiuni contravenționale șoferilor indisciplinați. Au fost reţinute 8 permise de conducere.

În perioada 25 – 26 noiembrie a.c., poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente, reducerii riscului rutier pe drumurile naţionale, drumurile judeţene şi în localităţi, precum şi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.

Astfel, poliţiştii au aplicat 219 sancţiuni contravenţionale, dintre care 151 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum.

Ca măsură tehnico-administrativă, au fost reţinute în vederea suspendării 8 permise de conducere pentru depășiri neregulamentare, viteză excesivă și consum de alcool.

În săptămâna care tocmai a început, poliţiştii vor desfăşura acţiuni punctuale pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

Comentarii

comentarii