Adidașii perfecți pentru o primăvară înfloritoare

Primăvara e sinonimă cu prospețime și curățenie. E cel mai bun sezon în care putem să ne facem curat în garderobă și să alegem ce vrem să ținem aproape de noi anotimpul următor. Un update printre hainele și perechile de încălțăminte te vor face să te simți mai puțin încărcat, și poate chiar să optezi pentru piese mai versatile de care te vei bucura mai mult timp. În plus, tot ce nu mai porți poate fi donat către cei care au nevoie foarte mare de aceste obiecte!

Sezonul cald e perfect pentru o pereche nouă de adidași damă, pe care să-i asortezi cu vremea frumoasă și copacii înfloriți. Însă, cu atâtea stiluri și modele noi care apar constant, e foarte greu să iei o decizie. Mai ales dacă vrei să ai o pereche pe care o poți asorta la multe ținute, care merge și la birou și poate și într-o drumeție. Așadar, ți-am pus la punct un scurt ghid pe care îl poți citi atunci când vrei să-ți reîmprospătezi colecția de încălțăminte.

Iată șase sfaturi pe care să le ai în vedere când vrei să-ți iei o pereche nouă de adidași damă:

  1. Confortul pe primul loc

Când vine vorba de adidași, cheia e confortul. Probabil mergi sau petreci mult timp în picioare, iar atunci când picioarele tale obosesc și te simți incomod, devii și iritat și îți piere orice productivitate. Caută adidași cu tălpile ușor curbate, pentru a te asigura că vei călca bine și că îți vor obosi mai greu picioarele. Există multe mărci care fac încălțăminte cu astfel de tălpi, oferind un bun suport ortopedic.

  • Stilul perfect

Sigur că stilul noilor tăi adidași de damă trebuie să exclame răspicat că sunt ai tăi! Primăvara e anotimpul perfect în care poți experimenta culori și texturi mai nebunești. Caută adidași cu nuanțe precum roz aprins, galben, albastru, sau alege o pereche de adidași albi, pentru un look clasic. Timpul pare că nu trece peste o pereche de Converse de damă, îi poți purta în combinații infinite de care să nu te mai saturi!

  • Material durabil și respirabil

Materialul din care sunt confecționați adidașii este și el important, chiar esențial. Pielea și pielea întoarsă sunt materiale foarte durabile, calitative și extrem de confortabile. Adidașii de damă din aceste tipuri de material nu sunt aproape deloc rigizi, ci sunt foarte confortabili de purtat ore în șir. În schimb, pot fi materiale destul de scumpe. Pe de altă parte, dacă cauți adidași pentru temperaturi ceva mai înalte, ia în considerare un material precum bumbacul sau inul. Sunt foarte răcoroși și ușori.

  • Durabilitate

Durabilitatea este de două feluri: cea de trendurilor și cea fizică. Pentru cea fizică, adică a încălțărilor efectiv, putem să ne întoarcem la punctul 3, căruia adăugăm și alte caracteristici, cum ar fi cusăturile și talpa. Cusăturile ar trebui să fie atât la exterior, cât și la interior, iar talpa ar trebui să fie și ea cusută, nu lipită. Iar materialul acesteia ar trebui să fie un cauciuc destul de gros.

Mai departe, durabilitatea aspectului e și ea importantă. E indicat să nu alegi o pereche de adidași doar pentru că sunt în tendințe, și poate care nu îți plac chiar atât de mult. Alege o pereche pe stilul tău, în culori clasice și frumoase. Nu te lăsa influențat doar de tendințe și de ce poartă toată lumea.

  • Funcționalitate și scop

Consideră pentru ce vei folosi adidașii. Vor fi pentru sporturi ușoare, cum ar fi mers sau alergat? Sau sunt mai degrabă o alegere estetică? Dacă plănuiești să îi cumperi pentru alergat, alege o pereche cu susținere bună a gleznei, ca să eviți accidentarea. Dacă au mai degrabă un scop stilistic, concentrează-te pe stil și culori.

  • Mărimea potrivită

Cel mai important pas este să alegi mărimea potrivită. Măsoară-ți de fiecare dată talpa și asigură-te că găsești un corespondent bun în ghidul de mărimi al producătorului ales. Probează adidașii de fiecare dată și returnează-i dacă ești nesigur cu privire la mărime, cel mai probabil nu sunt potriviți și te vor jena.

Indiferent dacă optezi pentru o pereche clasică, în culori neutre, sau faci o alegere mai curajoasă, există o pereche de adidași damă perfecți pentru tine, care să fie în ton cu vremea de afară!

Comentarii

comentarii