Adopta un salon – O noua campanie Lili Gherle VIDEO

Când oameni de bine își dau mâna se pot întâmpla lucruri extraordinare. Liliana Gherle, un om inimos cunoscut ca un voluntar energic și extrem de implicat în campaniile umanitare a pornit și acum o altă campanie de fapte bune pentru comunitate. Lili și mulți oameni de bine s-au apucat de treabă să renoveze două saloane de la Spitalul Staționar II din Reșița. Totul a început pentru că Lili a avut internat acolo un membru al familiei, a văzut cum sunt saloanele și nu a rămas nepăsătoare, în prima fază ea și doctorul cardiolog de la Saționarul II, Ilona Voina s-au gândit să zugrăvească saloanele, însă s-au gândit că pot face mai mult șii s-au apucat să mobilizeze comunitatea.

Și dacă cineva dă imboldul se găsesc și alâi oameni de bine care să pună umărul la succesul unui proiect.

Am găsit-o pe doctorița Voina la spital, inițial a spus că nu trebuie ea să spună nimic, însă la insistențele noaste medicul a spus că orice bolnav are nevoie de profesionalismul medicilor, de medicamente, dar și de un ambient plăcut pentru ca omul să se însănătoșească.
Proiectul este doar la început, mai sunt necesari bani, sau voluntari care să dea o mână de ajutor, iar după finalizarea acestor două saloane mai sunt și altele care pot trece printr-o transformare ca a celor două. Ar putea exista un proiect de felul adoptă un salon și transformă-l. Pentru donații și sprijin poate fi contactată Liliana Gherle.

Comentarii

comentarii