Agache Mario si Păuna au fost arestati pentru trafic de droguri

Intr-un comunicat oficial de presa al DIICOT Timis ase spune că ,,La data de 08.12.2016, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Timişoara au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor Agache Mario şi Păuna Mihai Cosmin pentru săvârşirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc şi introducere de droguri de mare risc în ţară fără drept.

În cauză, există suspiciunea rezonabilă că în cursul lunii noiembrie 2016 inculpaţii Agache Mario şi Păuna Mihai Cosmin au introdus în România, din Olanda, droguri de mare risc iar data de 08.12.2016 au fost surprinşi în flagrant în timp ce înercau să vândă cantitatea totală de 701 comprimate ecstasy şi 901 timbre LSD, contra sumei de 11.700 de euro.

Cu ocazia percheziţiilor efectuate în cauză, la domiciliul inculpatului Păuna Mihai Cosmin au mai fost găsite alte 35 de timbre LSD şi 29 de comprimate ecstasy care erau deţinute atât în vederea consumului propriu cât şi pentru comercializare.

Inculpaţii urmează să fie prezentaţi Tribunalului Timiş cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

Comentarii

comentarii