Politie

VIDEO Agendă grea și încărcată a polițiștilor cărășeni – accident, bătăi și numere false

Accident tragic si bataie cu sabii! O tânără în vârstă de 19 ani si-a pierdut viata in urma unui accident produs noaptea trecuta, in timp ce la Poiana Golului, in urma unui conflict, un tanar din Resita a ajuns la Spitalul de Maxilo- facială din Timişoara.

[youtube id=” s2eZUusdRRA”]

Un grav accident de circulație s-a produs noaptea trecută în Valea Bistrei, la Măru. O tanara de 19 ani si-a pierdut viata. Din cauza vitezei și a lipsei de experiență aceasta a pierdut controlul volanului și a ieșit în decor. Mai multe echipaje de pompieri și ambulanța de la Oțelu Roșu și Caransebeș s-au deplasat la locul accidentului, însă, din păcate, pentru fata de 19 ani care se afla la volan nu s-a mai putut face nimic.

Ziua de ieri a fost nefasta si pt un barbat din Resita. în zona Poiana Golului a izbucnit un conflict spontan intre 2 tineri. După o încăierare s-a ajuns la lucruri mai grele, unul dintre ei a ajuns în stare gravă la Spitalul Județean din Reșița, la UPU și de acolo a fost trimis de urgență la Timișoara, după ce a fost tăiat cu o sabie de un alt bărbat. Bărbatul care a ajuns la urgențe este în vârstă de 24 de ani și s-a prezentat cu o plagă tăiată la nivelul feței și cu fractură facială deschisă.

Conducere cu permis restricti-reţinut

Poliţişti din cadrul Biroului Rutier de la Poliţia Municipiului Reşiţa în timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier au oprit pentru verificări un autoturism care circula pe str. Timişorii zona Triaj, cu această ocazie au constat că B.E. de 63 ani din Reşiţa, conducătorul autoturismului figurează cu permisul de conducere „restricti-reţinut”.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat, restricti-reţinut”.

Conducerea autoturismului neînmatriculat şi cu numere false

Poliţişti din cadrul Biroului Rutier, Biroului de Investigaţii Criminale şi Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Caransebeş, în timp ce desfăşurau o acţiune pe Calea Severinului din municipiu, au oprit pentru control un autoturism condus de J.D. de 33 ani din localitate.

Cu ocazia verificărilor s-a constat că autoturismul a fost radiat din circulaţie încă din anul 2013, iar numerele de înmatriculare au fost atribuite unui alt autoturism. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat. Şi punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unu autovehicul cu număr fals de înmatriculare”.

Comentarii

comentarii