Al doilea accident într-o zi – și tot pe trecerea de pietoni, pe Bulevardul Republicii din Reșița VIDEO

Ziua de marți a început cu un accident petrecut pe Bulevardul Republicii din Reșița, pe trecerea de pietoni din fața blocului 7. O femeie a fost lovită de un taximetru și dusă pe capotă vreo 25 de m și mai apoi, aruncată pe asfalt. Femeia a ajuns la Timișoara cu multiple fracturi și răni grave. La nici 6 ore, în jurul prânzului, pe același bulevard, dar de data aceasta în zona Intim, în fața blocului 1, se petrecea un alt accident de circulație. De această dată, victima a fost un bărbat mai învârstă ce a fost lovit tot pe trecerea de pietoni.

De menționat că în 12 februarie, pe același bulevard, în fața blocului 7, tot pe trecerea de pietoni, un grup de femei a fost lovit de o mașina a unei pizzerii. O femeie a ajuns la spital. O statistică neoficială, arată că cele mai multe accidente din Reșița, s-au petrecut în ultimii ani pe …Bulevardul Republicii.

Poate că articolul acesta este un semnal de alarmă pentru edilii orașului, polițiștii de la rutieră și autorități și astfel, se vor lua unele măsuri care să rezolve această problemă care pune în pericol viața reșițenilor. Nu de alta, dar semnele de circulație cu limita de viteză, nu prea sunt luate în seamă de conducătorii auto.

Comentarii

comentarii

One thought on “Al doilea accident într-o zi – și tot pe trecerea de pietoni, pe Bulevardul Republicii din Reșița VIDEO

Comentariile sunt închise.