@Breaking newsAdministratie

Alegerile pe ultima suta de metri – 365 sectii de votare si aprope 1,2 milioane de buletine de vot in judet

Alegerile pe ultima suta de metri – 365 sectii de votare. Instituţia Prefectului –  Caraş-Severin a  intrat pe  ultima linie  dreaptă în procesul de pregătire a alegerilor  locale care vor avea loc duminică,  27.09.2020.

În  judeţul  nostru, pe lângă Biroul Electoral Judeţean,  există 77 de birouri locale de circumscripţie şi 365 de secţii de votare. În total, în cursul zilelor de vineri şi sâmbătă vor fi  distribuite 1.194.903 de buletine de vot, 269.425 de autocolante, câte 5 ştampile de vot pentru fiecare secţie  de votare,  şi  câte o ştampilă de control pentru fiecare secţie de votare şi birou de  circumscripţie.

De asemenea, Instituţia Prefectului  –  Caraş-Severin va distribui, către primarii din judeţ sau către persoana desemnată de aceştia, 80.940 de măşti de protecţie,  1.100 de recipiente a câte 750 ml cu,  pulverizator, care conţin dezinfectant de mâini, 365 de bidoane a 5 l, cu dezinfectant pentru suprafeţe(câte  unul pentru fiecare secţie de votare), precum şi  mănuşi  de protecţie.

Alegerile pe ultima suta de metri – 365 sectii de votare. Forţele de ordine din judeţul nostru sunt pregătite pentru asigurarea pazei secţiilor de votare şi pentru  înlesnirea bunei desfăşurări a procesului electoral.

Comentarii

comentarii