Alertă de coronavirus în oraşul Bocşa – Cartierul Măgura a fost închis VIDEO

Un întreg cartier a fost izolat de către poliţişti. Este vorba despre cartierul Măgura. Zona este izolată şi acolo trăiesc peste 320 de familii – aproximativ 1000 de persoane. O femeie de aproximativ 40 de ani, a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşita. Ea acuza dureri musculare, greutate în respiraţie și crize de tuse seacă. Ajunsă la spital, femeii i s-a făcut şi testul covid, iar rezultatul a fost pozitiv.

Imediat, femeia şi-a anunţat familia. Între timp, poliţia a a intrat în acţiune şi începând de astăzi, cartierul Măgura a fost închis. Mai exact, localnicii pot intra în cartier, dar nu-l mai pot părăsi. Măsură a trezit nemulţumiri în rândul locuitorilor. Spun că au fost luaţi pe nepregătite şi au nevoie de unele produse ce nu se găsesc la magazinele din cartier. În Măgura există cel puțin 3 magazine mixte.

Administraţia publică locală a luat legătura cu familia în cauza pentru a-i ajuta în cazul în care au nevoie de ceva. Primarul Eugen Cismăneanțu a solicitat consilierilor locali alocarea unor sume pentru asemenea cazuri. El spune că legislaţia este proastă, cere izolare, dar nu interesează pe nimeni ca oamenii mor de foame în casă.

Familia în cauza locuieşte în două imobile şi în afara femeii confirmată pozitiv, numără alte 7 persoane. Oamenii s-au autoizolat şi așteaptă sosirea reprezentanților DSP. Capul familiei spune că soţia să ar fi luat virusul în sâmbăta Paştilor când a fost la Reşita la piaţă şi a vândut flori. Altfel, nu au ieșit din țara în ultimele luni, nu au intrat. Doar au mers în vizită sau au primit vizita altor rude şi vecini din cartier.

Femeia găsită pozitiv coronavirus, mai are și alte afecțiuni.

Comentarii

comentarii

Un comentariu la „Alertă de coronavirus în oraşul Bocşa – Cartierul Măgura a fost închis VIDEO

  • 30 aprilie 2020 la 23:22
    Permalink

    Femeia aia e bolnavă..nu are virus .

Comentariile sunt închise.