Alerta din cauza unei valize uitata in fata unui bloc la Resita VIDEO

Politisi jandarmii reşiţeni au intrat astăzi în alertă după ce un telefon la 112 anunţa că pe Bulevardul Muncii din Reşita, în faţa unul bloc de locuinţe, se afla un troler suspect. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţişti, jandarmi şi pompierii militari. Circulaţia a fost oprită şi zona a fost izolată. În fața blocului, plasat între maşinile parcate, se afla un troler suspect.

Dion cauza agitaţiei şi zgomotului făcut de sirenele poliţiei şi jandarmilor, locatarii au început să iasă pe geamuri ca să vadă ce s-a întâmplat. La un moment dat, din scara blocului, a ieşit un bărbat care s-a dus direct la troler. Poliţiştii au încercat să îl oprească pe bărbat, dar acesta pusese deja mâna pe obiectul suspect.

Omul le-a spus poliţiştilor ca trolerul este al său, că venise acasă din Germania astă noapte în jurul orei 3 și din greșeala și din cauza oboselii, l-a uitat intre maşini. În valiză se aflau un laptop, haine, cosmetice, un aparat foto și alte obiecte personale. Acesta a stat toată noaptea între mașini și în jurul orei 10, a fost observat de cetăţeanul care a sunat la 112.

Mai mulți locuitori din cartierul Katanga și-au exprimat regretul că trolerul nu a fost uitat în cartierul lor.   

  

Comentarii

comentarii