Alt accident pe Strada Progresului – intersecție cu Aleea Tineretului din Resita VIDEO

Un accident de circulație aproape identic cu cel de luni, a avut loc pe Strada Progresului. Din cauza neatentiei si a neacordarii de prioritate, Un autoturism ce rula pe Strada Progresului spre zona Dacia, a fost lovit din lateral de un alt autoturism ce venea din sens opus și a virat brusc spre Aleea Tineretului.

În urma tamponării, autoturismele au fost avariate, dar șoferii au preferat să se înțeleagă amiabil fără a mai solicita poliția rutieră. Vă reamintim că luni seara, în condiții similare, în același loc a avut loc un alt accident rutier tras parca la indigo. Numai că luni, ambele autoturisme au fost serios avariate, a fost nevoie de mașina salvării si de agenții de poliție.

Comentarii

comentarii

One thought on “Alt accident pe Strada Progresului – intersecție cu Aleea Tineretului din Resita VIDEO

  • 11 noiembrie 2022 la 12:58
    Legătură permanentă

    A virat brusc spre Aleea Tineretului … ??? Pai vad ca acum este semn de „Acces interzis” pe Aleea Tineretului. O fi ramas omul cu obiceiul de a vira acolo, de pe vremea cand pe aleea aia era sens unic spre Liceul Baptist. Totusi … a virat brusc spre Aleea Tineretului, l-a lovit pe ala cu Ford-ul in usa si apoi cele doua masini s-au rotit (in tandem) la 90 de grade, asa cum apar acum in imagini ??? Ce viteza trebuia sa aiba cel care a virat brusc astfel incat dupa impact cele doua masini sa se roteasca asa mult ???
    Eu am impresia ca, mai degraba, ala cu Ford-ul a iesit de pe Aleea Tineretului, fara sa se asigure, si a fost luat in plin de Audi.

Comentariile sunt închise.