Alte 104 amenzi aplicate de politisti doar ieri

Alte 104 amenzi aplicate de politisti doar ieri. Polițiștii cărășeni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, pentru impunerea normelor legale în timpul stării de urgență prin verificarea persoanelor și societăților comerciale, fluidizarea traficului rutier și escortarea autovehiculelor care tranzitează județul nostru cu persoane care revin din afara granițelor țării.

În ziua de 6 aprilie a.c., 414 polițiști, jandarmi, politisti locali și militari au desfășurat misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19 și au acționat pentru menținerea ordinii și liniștii publice în județ.

În ceea ce privește sancțiunile contravenționale, în cursul zilei de ieri, 6 aprilie, au fost aplicate 104 sancțiuni în valoare de 355.000 lei, pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației.

În perioada de referință, au fost verificate 780 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină.

De asemenea, 41 societăți comerciale/persoane fizice autorizate au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor stabilite pe perioada stării de urgență.


Alte 104 amenzi aplicate de politisti doar ieri. Vă rugăm să rămâneți în casă, pentru siguranța dumneavoastră și a celor dragi!

Comentarii

comentarii