Alunecare de teren pe Dealul Cirengăului – Circulația pe DN6 afectată VIDEO

La această oră se circulă îngreunat pe DN 6, în zona localității Plugova, la km 397, unde pe o porțiune de aproximativ 300 de metri sunt fisuri la partea carosabilă, creându-se o diferență de nivel care afectează circulația rutieră.

În zonă a fost instalată semnalizare rutieră temporară, iar două echipaje din cadrul Serviciului Rutier Caraș-Severin acționează pentru dirijarea circulației și prevenirea evenimentelor în trafic.

Momentan se efectuează lucrări pentru remedierea provizorie a situației.

Conducătorii auto sunt atenționați să respecte semnalizarea rutieră instituită, precum și indicațiile polițiștilor rutieri și să dea dovadă de răbdare și să circule cu atenție sporită.

DN6 este drumul care leagă Banatul de Oltenia prin partea de vest a țării și este deosebit de circulat, mai ales acum când miile de olteni care s-au mutat la Timișoara sau în Banat, se întorc de la sat, din zonele natale.

În plus, aceasta este cea mai folosita ruta de câtre șoferii bulgari sau greci, în general transportatorii internaționali, care intra sau ies din țară prin punctele de frontieră de la Calafat și cele din vestl țării.  

Comentarii

comentarii

One thought on “Alunecare de teren pe Dealul Cirengăului – Circulația pe DN6 afectată VIDEO

Comments are closed.