Ambasadorul Republicii Federale Germania în România, în vizită la Reșița

Ambasadorul Republicii Federale Germania în România, Excelenţa Sa Peer Gebauer, s-a aflat la finele săptămânii la Reșița, într-o primă vizită în Banatul Montan de la preluarea funcției, în august 2021.

Excelenţa Sa Peer Gebauer a fost primit la Palatul Administrativ din Reșița de către președintele Consiliului Județean, Romeo Dunca, și viceprimarul municipiului Reşiţa, Mădălina Chiosa. În cadrul întâlnirii s-a discutat despre potențialul economic și turistic al Banatului Montan, despre proiectele derulate pe plan locale și Județean, despre construirea noii fabrici cu capital german care va fi deschisă la Reșița, dar și despre potențialul județului în ceea ce privește producția de energie verde.

Ambasadorul a mai vizitat, la Reșița, Biblioteca Germană și Colegiul Național „Diaconovici-Tietz”.

Sursa foto – resita.ro 

Comentarii

comentarii

2 comentarii la „Ambasadorul Republicii Federale Germania în România, în vizită la Reșița

 • 31 octombrie 2022 la 2:50
  Legătură permanentă

  Asa-i spui d-ta, mai pe scurt, dar denumirea oficiala este BRD – adica
  Republica Federală GERMANIA | Ministry of Foreign Affairshttp://www.mae.ro › node
  Denumire oficială: Republica Federală Germania (Bundesrepublik Deutschland). Capitala şi principalele oraşe: Berlin (capitala, cca. 4 mil. locuitori), etc. Ati priceput acum? Lasati-o mai moale cu facutul de ras, ok?

 • 30 octombrie 2022 la 16:55
  Legătură permanentă

  E cam greu de priceput dar republica FEDERALA Germania nu mai exista din 1990. Exista numai GERMANIA = DEUTSCHLAND! Germania s-a unificat (Deutschland hat sich Vereint in 1990). Un pic de EDUCATIE ISTORICA nu strica, domnule REDACTOR, ca te cam faci de rîs!

Comentariile sunt închise.