Ambulatoriul Caransebeș s-a întors la spital – De astăzi, ambulatoriul Caransebeș este funcțional

Sunt nouă cabinete cu 12 specializări, gata să primească pacienți. „E vorba de cardiologie, boli interne, ginecologie, chirurgie generală, ortopedie, chirurgie toracică, ORL, dermato-venerice, pneumologie, pediatrie, neurologie și psihiatrie pediatrică. Programul este de la 8-13 zilnic, personalul este suficient, sunt cadre medicale din spital care vor lucra aici”,a declarat managerul Bhupinder Singh.

„Numai noi știm câte sacrificii, pasiuni, câte bătălii s-au dus pentru acest ambulatoriu. Din păcate, cineva, acum 18 ani s-a gândit că nu ar fi rentabile aceste cabinete, s-au desființat și s-au înființat cabinete private, acum, ambulatoriul a redevenit al spitalului. Adresez mulțumiri începând cu managerul Dena, continuând cu perioada zbuciumată a managerului Cican, îi mulțumesc domnului doctor Singh care a reușit deschiderea ambulatoriului și îi mulțumesc și domnului doctor Borcean că m-a stimulat atât de mult să ajungem să facem acest lucru în sfârșit. Cel mai important, cei mai câștigați sunt pacienții din Caransebeș și din zonă” a spus și primarul Felix Borcean.

Venit de la Orșova special pentru acest moment, fostul manager Adrian Cican, a declarat că e un vis devenit realitate și că va reveni oricând la Caransebeș, pentru a ajuta dacă va fi nevoie, prin experiența acumulată, mulțumind în același timp primarului Felix Borcean pentru sprijinul necondiționat din perioada mandatului de manager.

City managerul Florin Bogdea, a precizat că lucrările au fost făcute de Serviciul Public de Întreținere și Reabilitare (SPIR), cu sprijinul Asociației „Salvați Spitalul”: „Am reușit să reabilităm cabinetele și cu ajutorul managerilor, am început pe vremea doamnei Valentina David, acum cu doctorul Singh. Mulțumesc și Asociației ,,Salvați Spitalul”, iată că acum pacienții nu mai sunt nevoiți să plătească la privat, pot veni în ambulatoriu, unde consultația e gratuită, decontată prin Casa de Asigurări de Sănătate, bani care intră în bugetul spitalului”.

Comentarii

comentarii