Amenintare cu bomba la……o nunta la Rusca Teregova

Ameninţare cu bomba la Rusca Teregova min Caras Severin. Un telefon anonim anunţa aseară în jurul orei 22, ca la miezul nopţii, la căminul cultural din Rusca Teregova, va avea loc un atentat cu bombă. Ba mai mult, cel ce a făcut anunțul se pare că știa foarte bine locul deoarece a dat indicii sigure privind amplasarea meselor nuntașilor și a nașilor alături de miri.

Forţele speciale au intrat în alertă, dar oamenii au lucrat cu calm și cu maximă discreţie pentru a nu crea panică în rândul celor peste 300 de nuntași prezenți la petrecere. Polițiștii și specialiștii în astfel de probleme, au profitat de faptul că aproape toată lumea se mutase cu cheful afară, în fața căminului unde avea loc jocul.

Așa că, au fost făcute verificări și au fost controlate cu maximă discreție scena, toate încăperile și anexele. Ba s-a mers până acolo încât au fost controlate și pachetele mai voluminoase sau cămările de alimente și băutură. Alți polițiști au verificat chiar și în cazanele cu supa şi sarmale sau sub mese.

În final, tot cu maximă discreție, pirotehniștii s-au retras pe unde au venit fără să creeze prea multă vâlvă. Pentru sătenii care au observat că în spatele căminului este cam multă agitație, varianta oficială a fost că s-au făcut niște verificări la instalația electrică.

Gura satului spune că de fapt întâmplarea de aseară ar avea legătură cu jaful de la Oțelu Roșu de acum vreo 3- 4 ani când – nu se știe cine – ar fi intrat în casa fostului șef de la Finanțele Publice Oţelu Roşu de unde s-au furat dintr-un safe bijuterii – cu kilogramele – și o mare, foarte mare sumă de bani.

Vezi articolul aici: https://www.infocs.ro/jaf-de-zile-mari-la-otelu-rosu-seif-furat-cu-bunuri-in-valoarea-de-peste-1-700-000-in-el/

 

Comentarii

comentarii