Amenzi mari pentru resitenii care incalca legea convietuirii in comun

”Suntem deciși și fermi să introducem amenzi puternice”, transmite primarul Ioan Popa reșițenilor. O nouă întâlnire a avut loc între municipalitate și reprezentanții asociațiilor de locatari din Resita. Deși întâlnirea a avut ca scop principal stimularea reșițenilor să se implice în campania de curățenie din oraș, discuțiile s-au extins și spre probleme sensibile cu care locatarii se confruntă.

Problemele ridicate au fost cam aceeași cu cele prezentate la prima întâlnire și s-au referit la lipsa locurilor de parcare, străzi în care băltește apa atunci când plouă, mizeria lăsată de câini, gunoaiele și mai ales toaletarea copacilor, o problemă care în momentul de față copleșește Primăria datorită numărului mare de sesizări în comparație cu numărului mic de angajați de care dispune administrația locală pentru aceste servicii. Edilul nu a ezitat să transmită reșițenilor că după perioada de grație acordată pentru campania de curățenie, se vor face controale și se vor aplica amenzi acolo unde se constată că nu s-au luat măsuri privind salubrizarea.

”Noi vom încerca să-i stimulăm pe toți reșițenii să se implice în activitatea noastră în această acțiune, după care vom aplica măsuri coercitive. Suntem deciși și fermi să introducem amenzi puternice în special celor care fac mizerie ca persoane fizice, după aceea și asociațiilor de locatari”, a precizat primarul Reșiței.

Pe lângă toate problemele ridicate la întâlnirea care a avut loc la Cinema Dacia, un reprezentant al unei asociații a venit cu o propunere interesantă către Primăria Reșița ca în blocurile unde sunt pensionari și nu pot să își facă curat din surse proprii, angajații primăriei să presteze aceste servicii contra-cost, idee pe care Popa a precizat că o va lua în considerare.

Comentarii

comentarii