Anul Nou mai special la Reșița pe timp de pandemie: petreceri și voie bună doar în familie si foc de artificii pe bloc VIDEO

Suntem cu toții în situația în care am făcut ce ni s-a spus, am stat cuminți la casele noastre în noaptea dintre ani. Nu a murit  nimeni dacă am stat acasă de Revelion și am petrecut în familie. Situația impusă de pandemia de coronavirus ne face mai responsabili, că ne place sau nu.

Primarul Resitei – Ioan Popa a vrut să le facă o bucurie locuitorilor urbei de pe Bârzava. Reşiţenii au avut focuri de artificii. Și fiindcă regulile impuse de pandemie trebuie respectate, inclusive cu circulația pe stradă după ora 23, edilii au decis organizare focurilor de artificii în două locații.
Mai exact, pentru ca acestea să fie văzute de cât mai mulţi locuitori, concomitent, focul de artificii s-a desfăşurat în două locații – în oraşul vechi în centrul civic şi în cel mai mare şi populat cartier al Resitei – Lunca Barzavei. Ambele pieţe sunt cu deschidere mare şi au permit o vizibilitatea bună a evenimentului.


Mai mulți locuitori ai blocurilor turn au urcat cu familiile pe terasa blocului de unde au privit focul de artificii. Pentru a respecta măsurile anticovid, familiile au stat grupate în așa fel încât distanța sanitara să fie respectată.

La ora 12, s-au deschis sticle cu şampanie, fiecare familie cu sticla și paharele ei, după care, s-au făcut urari și oamenii au plecat acasă.

Comentarii

comentarii