Apel emoționant al polițiștilor: ‘Probabil vor fi mulți colegi la înmormântare!’ ATENTIE! FOTO CU IMPACT EMOTIONAL

Așa poate arăta un polițist român, de la un post de poliție, în secolul XXI. Nu a pățit mare lucru. A ‘primit’ din spate, o bâtă în cap, tocmai de la cei pe care a jurat să îi apere. De la un laș, de la un bețiv, care a crezut că este mai puternic, dacă lovește ca un laș.

Polițiștii au postat pe site-ul politistiauumor.ro un articol prin care vor să semnaleze pericolul care îi pândește pe oamenii legii care se află în teren 24 de ore din 24.

„Pentru că a primit drept mulțumire, o bâtă, sau sticlă în cap, în timp ce își făcea doar datoria, sau un bețiv aflat la volan, a plecat cu el pe capota mașinii, sau poate a fost pur și simplu omorât în bătaie. Și toate astea, pentru ce ? Pentru că și-a făcut doar datoria. Probabil un coleg îi va suna familia sau părinții și le va spune că soțul, tatăl sau fiul lor nu va mai veni acasă azi. Probabil vor fi mulți colegi la înmormântare, iar sirenele mașinilor de poliție vor urla de durere. Poate că în cel mai fericit caz, numele lui va fi scrijelit pe o placă comemorativă. Iar soția, părinții lui vor trebui să explice peste ani că tatăl lor a murit sau a rămas într-un scaun cu rotile pentru că legea nu i-a permis să se apere cu arma din dotare, sau pentru că i-a fost frică să o folosească, pentru a nu înfunda pușcăria în locul celor ce ar trebui să se afle de drept acolo”, au scris politistii. (sursa: ReporterNTV)

Preluare – http://www.nationalisti.ro/2016/02/apel-emotionant-al-politistilor-probabil-vor-fi-multi-colegi-la-inmormantare/

Comentarii

comentarii