Aproape 100 de interventii au avut pompierii intr-o saptamana VIDEO

Bilanț al misiunilor pompierilor militari cărășeni in perioada 27 aprilie-03 mai. În perioada 27 aprilie – 03 mai, pompierii militari cărășeni au acționat in 92 de misiuni specifice, majoritatea din acestea constând în misiuni de protecție civilă si misiuni SMURD.


Astfel, din cele 92 de intervenții ale subunităților ISU ,,Semenic,, , 63 de misiuni au constat in misiuni SMURD, din care 32 de misiuni de transport persoane suspecte de COVID-19, alte 31 de misiuni SMURD fiind în acordarea de prim-ajutor si asistență medicală, la solicitările prin apel 112 ale populației.


De asemenea, pompierii militari cărășeni au intervenit pentru stingerea a 4 incendii de vegetație uscată și de litieră, în zona localităților Dalboșeț, Turnu Ruieni, Vodnic și Teregova, suprafețele însumate ale terenurilor afectate de incendiu fiind de aproximativ 4,5 ha.


Bilanț al misiunilor pompierilor militari cărășeni in perioada 27 aprilie-03 mai. La aceste misiuni si intervenții ale pompierilor militari cărășeni se adaugă 20 de misiuni de protecție civilă, din care o intervenție a specialiștilor pirotehniști la o asanare de muniție in zona localității Cărbunari si alte 19 misiuni de decontaminare personal și autospeciale pentru transportul persoanelor suspecte de COVID-19, o misiune de recunoaștere in teren in municipiul Reșița, alte 5 intervenții fiind pentru stingerea incendiilor care au cuprins gospodarii ale populației din localitățile Doclin, Zorlențu, Moldova Noua, Oravița si Obreja, in urma cărora salvatorii au reușit să salveze bunuri de aproximativ 500.000 de lei.

Comentarii

comentarii