Apus de soare la Resita 17 iunie 2018 VIDEO

Apusul de soare este una dintre cele mai fascinante scene ale naturii pe care le poți vedea vreodată și foarte mulți oameni din întreaga lume se bucură într-adevăr atunci când le văd. Este un moment frumos,care îți taie respirația,cu nuanțele de la portocaliu la culoarea roșie moale.

Timpul apusului de soare este definit în astronomie ca fiind momentul în care Soarele dispare sub orizont. Dacă ești una dintre persoanele din Reşita, persoane care iubesc natura și de fiecare dată când vrei să vezi această scenă frumoasă,atunci trebuie să știi care sunt cele mai bune locuri din Reşita din care poți viziona apusul de soare.

Un apus de soare deosebit se poate vedea de pe DN58 în apropierea fântânii arteziene de la Brebu, când vi dinspre Caransebeş spre Reşita. UN alt loc deosebit este Dealul Morii (dealul de la staţia meteo). În schimb, mult mai facil este privitul apusului de soare de pe balcon. Şi ne referim aici la locuitorii etajelor superioare din cartierul Govandari. Aceştia trebuie doar să privească seara spre vest (spre Lupac şi Bocşa) şi se vor bucura de un spectacol feeric. Exact aşa cum a fost după ploaia de aseară de la Reşita.

Comentarii

comentarii

Comentariile sunt închise.