ARESTAT PREVENTIV PENTRU SUSTRAGEREA A PESTE 37.000 DE EURO DINTR-O LOCUINȚĂ

ARESTAT PREVENTIV PENTRU SUSTRAGEREA A PESTE 37.000 DE EURO. În cursul zilei de astăzi, 12 februarie, Judecătoria Reșița a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, a unui bărbat de 35 de ani, din localitate, bănuit că ar fi sustras 37.000 de euro și 15.000 de lei, din locuința unui bărbat din Reșița.

Astfel, în urma probatoriului administrat în cauză, de către polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale Caraș-Severin, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița, s-a stabilit că la data de 08 februarie a.c., bărbatul de 35 de ani, împreună cu un alt bărbat de 45 de ani, din Reșița, ar fi pătruns, prin efracție, în locuința persoanei vătămate, de unde ar fi sustras sumele de bani.

Ieri, 11 februarie, polițiștii, sub coordonarea procurorului, au efectuat două percheziții domiciliare, la locuințele persoanelor bănuite de comiterea faptei, în urma cărora a fost recuperat peste 50% din prejudiciu.

În continuare, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în vederea tragerii la răspundere penală a autorilor și recuperării întregului prejudiciu cauzat.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Comentarii

comentarii

One thought on “ARESTAT PREVENTIV PENTRU SUSTRAGEREA A PESTE 37.000 DE EURO DINTR-O LOCUINȚĂ

Comentariile sunt închise.