ARESTAȚI LA DOMICILIU PENTRU FURT DIN LOCUINȚĂ

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din Moldova Nouă au identificat autorii unui furt dintr-o locuință. Față de aceștia s-a dispus măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

Polițiștii din Moldova Nouă au fost sesizați despre un furt dintr-un apartament situat pe strada Liliacului din localitate.

Polițiștii au efectuat cercetarea la fața locului și au stabilit că în noaptea de 11/12 septembrie a.c., prin forțarea ușii de acces, persoane necunoscute au pătruns în apartamentul unei femei din Moldova Nouă de unde au sustras bunuri în valoare de aproximativ 7000 de lei (două televizoare, mașină de spălat, telefon mobil, o bijuterie, alimente).

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat autorii furtului, trei bărbați de 21, 42 și 48 de ani, din Moldova Nouă, pe numele cărora au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

La data de 20 octombrie a.c., doi dintre autori au fost prezentați magistraților Judecătoriei din Moldova Nouă care a dispus față de aceștia măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

Polițiștii continuă cercetările în vederea depistării și celui de-al treilea autor care se sustrage urmăririi penale.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat aproape în totalitate.

Comentarii

comentarii