AȘA ACCIDENT RUTIER NU AŢI VĂZUT NICIODATĂ

NU s-a întâmplat la noi, dar s-a întâmplat în România. Așa cum spune și titlul, așa ceva nu cred că ați mai văzut niciodată. Nici noi, de aceea am și postat această știre preluată de la colegi – via Gabi Resiga. Priviți – și vă cruciți.

Accident spectaculos la Târgu Mureş. Un şofer a ajuns cu maşina pe plafonul unui autoturism parcat, şi cu roţile pe pereţii unei case. Bărbatul conducea cu viteză, a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi a acroşat un alt vehicul.

„Accidentul s-a petrecut la ora 9.40 şi s-a soldat cu rănirea uşoară a unui conducător auto. Acesta nu a adaptat viteza la condiţiile meteo, a pierdut controlul direcţiei şi a intrat în coliziune cu un autoturism parcat pe partea stângă a carosabilului, după care a fost proiectat într-un imobil”, a declarat Andreea Pop, purtătoarea de cuvânt a IPJ Mureş, potrivit citynews.ro.

Vinovatul a putut să coboare singur din maşină, dar a fost dus la spital pentru investigaţii suplimentare.

Pozele de mai sus sunt realizate în judeţul Mureş vineri dimineaţa, unde a avut loc unul dintre cele mai spectaculoase accidente auto din ultimul timp. La halul în care arată cele două autoturisme este o minune că nicio persoană nu a decedat.

FOTO: https://www.facebook.com/antonyrentsrl.rentacar

Preluare http://vasile-antipa.blogspot.ro/2014/01/foto-in-cre-di-bil-asa-accident-rutier.html?m=1#sthash.6Q3ByFJh.gbpl&st_refDomain=m.facebook.com&st_refQuery=/

Comentarii

comentarii