Asa se face Deszăpezire pe DJ571B Șopotu Nou – Stancilova in 26.01.2019 VIDEO

Tehnologie nou introdusă de către firmă de deszăpezire căreia Consiliul Județean îi plătește bani grei: îndreptatul zăpezii cu lama. Nu este nevoie să atingă lama pe zăpadă. Probabil că au ceva laser instalat sau şoferul trebuia să bărbierească nămeții, că altfel nu se explică de ce mergea cu lama pe sus în condiția în care zăpada avea peste 10 de cm pe carosabil si drumul trebuie lărgit fiidcă nu au loc două mașini una pe lângă alta.

O explicaţie totuşi există pentru această activitate păguboasă pentru cetățeni și profitabilă pentru operatorul ,,care a câștigat în mod cinstit licitaţia pentru acest serviciu” nu-i aşa ? Am aflat noi șmecheria: cursa trebuie făcută fiindcă traseul autovehiculului este urmărit prin GPS de la birou, de la județ. În funcție de acest traseu sunt plătite și serviciile. Numai că din păcate, nimeni nu verifică și cum se face această activitate. Calitatea serviciului. Și unde mai pui faptul că în acest fel, automat scade consumul de combustibil pe care mai apoi, unii șoferi îl valorifică așa cum știu ei.

Iata ce spune domnul T.D. – omul care ne-a furnizat materialul video si informatiile, despre această situație: ,,Oare domnii de la DJDP Caraş-Severin, știu ce se întâmplă în teren? Au idee cum circulă pe acest utilaj pe acest drum o dată la 3 zile, dar tot cu lama pe sus? Dacă nu au știut până acum, o pot afla de aici de la noi, mai ales că avem și dovada. Sperăm ca cei de la biroul de presă să nu vină iarăși cu o explicație gen ,,vroiau să se apuce la deszăpezit din celălalt capăt, probabil”. Ajunge cu bătaia de joc la adresa cetățeanului pe bani publici”!

Comments

comments

Powered by Facebook Comments