Diverse

Asist. univ. dr. Suzana DEMYEN de la UEM, a primit distinctia ,,Profesor Bologna”

La Timișoara s-a desfasurat ediția a XI-a a ,,Galei Profesorului Bologna” , un proiect cu tradiție al Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR). Scopul principal al acestei manifestari are ca scop îmbunătăţirea sistemului de învăţământ superior din România prin premierea și promovarea profesorilor ce formează generaţii, reprezintă valori şi sunt modele pentru studenţi.

În cadrul acestei ediții organizate de Universitatea de Vest din Timișoara, au fost premiate un număr de 103 cadre didactice, provenind din numeroase centre universitare din România. Nominalizările cadrelor didactice au fost realizate de către studenții universităților de proveniență, evaluările fiind îndeplinite de către reprezentanți ai ANOSR de-a lungul unui proces complex.

Din cadrul Universității „Eftimie Murgu” din Reșița, distincția de Profesor Bologna, a fost obținută de doamna asist. univ. dr. Suzana DEMYEN, cadru didactic al Facultății de Științe Economice, pentru devotamentul față de profesie și contribuția la sporirea performanțelor academice ale studenților.

Comentarii

comentarii