Asociaţia Comunală de Turism din Vrsac, Serbia – în discuții cu edilul Reșiței

P1230243Primarul Municipiului Reşiţa, Mihai Stepanescu, s-a întâlnit miercuri, 23 aprilie 2014, cu o delegaţie a Asociaţiei Comunale de Turism din Vrsac, Serbia. La întâlnire au participat directori şi şefi de servicii din cadrul Primăriei precum şi reprezentanţi ai agenţiilor de turism din municipiu.
Cu această ocazie, au fost prezentate ofertele turistice ale comunei Vrsac în vederea unor colaborări viitoare, care să faciliteze atragerea turiştilor în cele două localităţi înfrăţite-Vrsac şi Reşiţa.
În acest sens, în luna iunie se are în vedere organizarea, în municipiul Reşiţa, a unei acţiuni pentru promovarea principalelor obiective turistice, a unor tradiţii şi obiceiuri ale comunei Vrsac.
Totodată, reprezentanţii Asociaţiei Comunale de Turism din Vrsac şi-au exprimat disponibilitatea privind promovarea municipiului Reşiţa în rândul comunităţii locale.
În acelaşi timp, reprezentanţii agenţiilor de turism din Reşiţa şi-au manifestat preocuparea de a realiza pachete turistice care să promoveze municipiul Reşiţa şi împrejurimile.

Cabinet Primar

Comentarii

comentarii