Asta păţeşti când eşti la volan şi-i trimiți sms-uri lui Moş Crăciun VIDEO

Asta păţeşti când eşti la volan şi-i trimiți sms-uri lui Moş Crăciun. Un accident ce se putea termina destul de prost, a avut loc sâmbăta după-masa pe ND58A aproape de intrarea în comună Fârliug. Mașina cu numere de Timiș, rula dinspre Ezeriș spre Lugoj. Șoferul aflat la volan, în loc să fie atent la condus, s-a apucat de trimis mesaje de pe telefon. Probabil acolo o fi prins și el semnal, că în rest, e jale. N-ai semnal de la ieșirea din Ezeriș și până la ieșirea din zona de pădure. Aproape de Fârliug, mai exact.

Cert este că la un moment dat, la o curbă, drumul făcea spre dreapta, dar mașina și-a păstrat direcția de rulare. Adică, tot în față. În câteva secunde, mașina a ajuns în pădure iar șoferul, s-a ales cu cucuie și vânătăi. Și toate acestea, fiindcă șoferul, în loc să fie atent la drum, a fost atent la ce scrie pe ecranul telefonului.

Asta păţeşti când eşti la volan şi-i trimiți sms-uri lui Moş Crăciun. Primii care au ajuns la locul accidentului au fost membrii unui ehipaj de ambulanță ce se îndrepta spre Timișoara. Medicul de pe ambulanță i-a întrebat cum se simte și i-a spus să stea liniștit fiindcă în scurt timp va ajunge acolo o altă ambulanță. Șoferul a recunoscut că accidentul s-a petrecut din cauza lui fiindcă în timp ce conducea, scria un mesaj pe telefon.

   

Comentarii

comentarii

One thought on “Asta păţeşti când eşti la volan şi-i trimiți sms-uri lui Moş Crăciun VIDEO

  • 20 decembrie 2020 la 12:17
    Permalink

    Aaaaa … am inteles … de data asta nu sunt vinovati drumarii ci astia cu retelele de telefonie mobil ca nu ii dau semnal peste tot si astfel te obliga sa dai SMS-uri in timp ce conduci ca … deeeee … acolo este semnal iar in rest este „jale” dupa cum ne explica autorul articolului. Evident … prostul de la volan nu are nici o vina, autoritatile nu isi fac datoria.

Comentariile sunt închise.