ATENȚIE APICULTORI! ÎNCHIDEȚI ALBINELE! ÎNCEPE DEZINSECȚIA CU AVIONUL!

Primăria Municipiului Reșița vă aduce la cunoștință faptul că, în funcție de condițiile meteorologice, în perioada 22.06.2023 – 24.06.2023, operatorul căruia i-au fost delegate activitățile de dezinsecție, dezinfecție și deratizare, Societatea Comercială DD CHIM SRL Hunedoara (telefon 0254224080), va efectua lucrări de DEZINSECȚIE (combaterea insectelor) pe raza domeniului public al municipiului Reșița.


Lucrările vor fi efectuate atât de la sol, cu utilaje de mare capacitate, cât și prin avio-tratament (combaterea ţânţarilor cu avioane utilitare).
Substanțele utilizate în cadrul lucrărilor de dezinsecție sunt Cymina Ultra, Deltatim Plus și Vectobac WG. Toate substanțele utilizate în cadrul lucrărilor de dezinsecție sunt avizate de către Ministerul Sănătății – Comisia Națională de Produse Biocide.


Persoanele cu probleme respiratorii sau cardiace, precum și copiii sunt rugați să nu intre în raza directă de acțiune a echipamentelor de pulverizat.
În cazul condițiilor meteo nefavorabile termenul de executare a lucrărilor va fi prelungit/decalat.


Tratamentele avio pentru combaterea insectelor (tânțari) vor fi efectuate în data de 23.06.2023, între orele 0600 A.M. și 1100. A.M. și ca urmare rugăm apicultorii să ia toate măsurile pentru protejarea albinelor, astfel încât să se prevină apariția unor eventuale intoxicații ale acestora.


Pentru informaţii suplimentare vă puteţi adresa Serviciului Gospodărie Urbană, din cadrul Primăriei Municipiului Reşiţa la numerele de telefon 0255/211692 interior 173, 0255/210258 sau prin e-mail: mediu@primariaresita.ro.

Comentarii

comentarii