ATENTIE, IMAGINI SOCANTE!Totusi, ce se intampla in Turcia ? Militar turc rebel decapitat de mulțimea furioasă. Susținătorii lui Erdogan scandează în stradă: Allahu Akbar!

Mai multe fotografii si inregistrari video distribuite pe retelele de socializare arata presupusi sustinatori ai partidului de guvernare din Turcia, AKP, decapitand un militar pe unul dintre podurile peste Bosfor, din Istanbul.
militar batut
Informatiile au fost preluate de mass-media internationala, relateaza The Independent.

Vineri seara, presa din Turcia a relatat despre desfasurarea unei tentative de lovitura de stat. Militarii rebeli au anuntat ca au preluat controlul, dar au fost respinsi, dupa cateva ore de lupte armate.

Presedintele Recep Tayyip Erdogan a indemnat populatia sa iasa pe strazi, pentru a apara Guvernul. Aproape 3.000 de militari au fost arestati in legatura cu tentativa de lovitura de stat si cam toti atati judecatori au fost indepartati din functie.

Pe strazile din Ankara este atmosfera de sarbatoare. Suporterii lui Erdogan au iesit in numar mare sa isi manifeste simpatia pentru regim si bucuria ca tentativa de lovitura de stat a esuat. Cu toate acestea, politia si fortele militare loiale sunt in alerta, asteptanud-se la noi incidente, chiar daca nu de amploarea celor din noaptea de vineri spre sambata, scrie The Guardian.

Unii susținători ai președintelui Erdogan scandează: Allahu Ackbar!

Comentarii

comentarii