ATENTIE LA BUZUNARE! HOT FILMAT ,,IN DIRECT” IN ACTIUNE! SE CERE AJUTOR! VIDEO

Pe adresa redacţiei am primit câteva rânduri pline de revoltă şi o solicitare de ajutor. Materialul este scris din suflet şi nu am intervenit aproape deloc la el. Îl redam așa cum l-am primit.
În jurul orei 17.00, acest individ ( cel care apare în filmare şi imagini nn) a stat la pândă vreme de 30 minute, într-un cabinet stomatologic din zona Piața Sudului, sub pretextul unei urgențe medicale. După ce a buzunărit toate hainele din holul cabinetului, ghinionistul a fost logodnicul meu, Alex, care a rămas fără portofelul cu acte și bani, geacă și chei.

Vă rog, dacă îl vedeți sau îl cunoaşteţi, dați-ne de veste! Poliția îl caută, a fost deschisă o anchetă, însă până în acest moment nu i-au dat de urmă. A utilizat cardurile bancare până la constatarea furtului și blocarea lor, la magazine de cartier din aceeași zonă.

Furia noastră e peste margini și credem că făcând publică povestea, vom avea mai multe șanse de reușită! Sperăm să putem preîntâmpina astfel alte fapte ale lui și ale altora! Din păcate, trăim într-o lume care ne obligă să fim vigilenți la orice pas, lucruri de genul ăsta se întâmplă zilnic, iar noi, cei care muncim pentru ce avem, ajungem să ne simțim slabi și neputincioși în fața unor rebuturi ale societății.

Orice informație contează, așa că dacă aveți cunoștințe despre acest individ, vă rugăm să ne anunţaţi pe noi sau organele de poliție! DA CLIK PE IMAGINEA DIN GALERIE!
Vă rugăm share!
Mulțumim mult!

Comentarii

comentarii