Atentie la ce prieteni au copiii dv. – Reținut pentru furtul mai multor bijuterii din aur

Reținut pentru furtul mai multor bijuterii din aur. Ieri, 04 martie, polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Reșița, au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a unui tânăr de 20 de ani, bănuit că în perioada decembrie 2019- februarie 2020, a sustras în repetate rânduri, bijuterii din aur din locuința unei femei din Reșița, cu ajutorul fiicei minore a acesteia.

 

Astfel, polițiștii au stabilit că tănărul, ajutat de fata de 17 ani, a sustras din locuință,brățări, inele și cercei din aur, pe care le-a amanetat la un centru de amanet din Reșița, cu ajutorul unei alte tinere de 19 ani, în schimbul bijuteriilor încasând în jur de 3.000 de lei.

 

În urma cercetărilor, polițiștii au reușit recuperarea tuturor bijuteriilor sustrase, pe care le-au restituit persoanei vătămate.

 

În cauză se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, constituit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița.

 

În cursul zilei de astăzi, tânărul reținut va fi prezentat instanței, cu propunere legală.

 

Reținut pentru furtul mai multor bijuterii din aur. Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Comentarii

comentarii