@Breaking newsSănatate

ATENTIE RESITENI! Masuri speciale antigripa la Spitalul Judetean din Resita VIDEO

ATENŢIE REŞIŢENI! Măsuri speciale la Spitalul Judeţean din Reşita. Având în vedere numărul tot mai mare de îmbolnăviri cu virus gripal la nivel național, a determinat conducerea Spitalului Județean de Urgențe din Reșița să ia o serie de măsuri care să prevină răspândirea acestuia la nivelul unității medicale.

De la începutul sezonului și până în prezent peste 360 de persoane s-au prezentat la spitalul Județean de Urgență din Reșița cu simptome de gripă. Acestora li s-au făcut testele rapide însă dincolo de rezultatul acestora doar 5 pacienți au primit diagnosticul de gripă ca urmare a rezultatelor efectuate de Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș din București.

Conducerea Spitalului Județean de Urgență din Reșița, va implementa o serie de măsuri pentru a preveni eventualele îmbolnăviri cu virusul gripal printre care limitarea numărului vizitatorilor și măsuri de dezinsecție.

ATENŢIE REŞIŢENI! Măsuri speciale la Spitalul Judeţean din Reşita. La nivelul județului Caraș-Severin, conform DSP,  au fost confirmate 7 cazuri de gripă, în mare majoritate la cetățeni din Reșița. Populația e sfătuită să evite pe cât posibil aglomerațiile, mai ales cele din spații închise, să se îmbrace adecvat și să includă în alimentație vitamine și multe lichide.

Comentarii

comentarii