Atenție reșițeni! Trecerile de pietoni nu mai sunt sigure în orașul nostru-Alți accidentaţi pe trecerea de pietoni

accident trec piet ziuaSe pare că în ultimul timp, ca să treci drumul pe trecerea de pietoni, a devenit un sport extrem sau o adevărată piatră de încercare fiindcă nu mai știi dacă ajungi pe partea cealaltă sau la spital, în cel mai bun caz. Spunem asta fiindcă săptămâna ce s-a încheiat, a fost o adevărată săptămână neagră pentru pietoni. Aproape că nu a fost zi fără un accident pe trecerea de pietoni.

În cursul zilei de 8 noiembrie a.c., poliţiştii au intervenit la două accidente rutiere produse pe raza municipiului Reşiţa în urma cărora doi pietoni au fost răniţi.
Primul accident a avut loc pe strada Piaţa 1 Decembrie, iar în urma cercetărilor s-a constatat că în timp ce D.DAN, în vârstă de 32 ani, conducea un autoturism, din direcţia Centrul Civic spre Valea Domanului, nu a acordat prioritate de trecere unui pieton angajat în traversarea regulamentară a străzii şi l-a lovit.
Pietonul, L.IOAN, de 74 ani, a fost transportat la Spitalul Judeţean Reşiţa pentru îngrijiri medicale întrucât a fost rănit grav.
O femeie în vârstă de 49 ani a accidentat o tânără de 19 ani care s-a angajat în traversarea regulamentară a străzii I.L.Caragiale. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a tinerei care a fost transportată de conducătoarea auto la Spitalul Judeţean Reşiţa pentru îngrijiri medicale fără a necesita internarea.
Atât conducătorii auto cât şi victimele au fost testate cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.
În ambele cazuri au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Comentarii

comentarii

One thought on “Atenție reșițeni! Trecerile de pietoni nu mai sunt sigure în orașul nostru-Alți accidentaţi pe trecerea de pietoni

Comentariile sunt închise.